NordicDISC leverer adferdsanalyser til Norge

NordicDISC spesialiserer seg på utvidede DISC-profiler for både store og små selskaper. Vi har gitt utvidede atferdsanalyser i Norge siden 2016. Vi støtter på norsk, engelsk og dansk.

Personprofiler til skreddersydde formål

Hos NordicDISC tilbyr vi 6 forskjellige DISC personlige profiler, alle skreddersydd til forskjellige formål. Du kan derfor finne DISC-profiler for salg, ledelse, team, medarbeiderutvikling osv. Se alle våre DISC-profiler her.

NordicDISC leverer atferdsanalyser i høy standard til fornuftige priser. Vi sikrer lave omkostninger ved at utfyllelse og betaling foregår online, hvor du deretter får fremsendt instruksjoner og dine valgte rapporter.

NordicDISC tar utgangspunkt i en internasjonal validert DISC analyse, som er blitt brukt i mere enn 20 år i det internasjonale marked. På denne måte sikrer vi både validering samt en høy internasjonal standard.

Våre profiler tilpasses til det spesifikke formål, hvor innhold og design er brukerdefinert. Denne fleksibilitet betyr at du blant annet kan få ditt eget layout og logo i NordicDISC rapportene.

Extended DISC profiler styrker virksomheten

Vi spesialiserer oss i Extended DISC siden det gir det mest nyanserte bildet av fokuspersonen. Utvidet DISC omfatter både spontan (naturlig) og bevisst oppførsel. Dette gir selskapet den beste innsikten i hvem fokuspersonen er. Spesielt i rekrutteringsprosessen kan denne kunnskapen bidra til at selskapet unngår feil.

Du kan lese mer om fordelene med NordicDISC og Extended DISC personlige profiler her.

Bli sertifisert i Extended DISC

I tillegg til å kjøpe våre målrettede DISC-profiler, har du også muligheten til å bli sertifisert i Extended DISC. Med en sertifisering vil du være kledd til å jobbe med terminologien og gi tilbakemelding på rapportene som er generert basert på fokuspersonens svar.

Sertifiseringen er ikke et krav til fordel for DISC-profiler og rapporter, men bare en anbefaling, slik at du kan få maksimalt utbytte av informasjonen i rapporten. Sertifisering skjer online, slik at du kan ta den når du vil.

Ønsker du å bli sertifisert, så kontakt oss på mail info@nordicdisc.no, eller ring til oss på +45 42 13 80 00.

En del av HR Solutions

NordicDISC er en del av det danske selskapet HR Solutions, som leverer personlig analyse i Danmark med mer enn 25 000 fyllinger per år. Vi har levert atferdsanalyser til danske selskaper siden 2007.

Vi sertifiserer også selskaper i Extended DISC, noe som betyr at selskaper kan søke og gi tilbakemelding på Extended DISC-analyser.

HR Solutions er også en leverandør av det modulære HR-systemet MyHRsol, som er spesielt egnet for små og mellomstore selskaper.

Hos HR Solutions tilbyr vi HR-løsninger som hjelper våre kunder – til en pris folk flest kan være med på.

kurt

Kurt Lausen – Adm. Direktør