Leverandører av atferdsanalyser til Norge

NordicDISC er eid av den danske virksomhet HR Solutions A/S, som er en veletablert virksomhet i Danmark. HR Solutions leverer personanalyser i Danmark med mere enn 14.000 utfyllelser pr. år. Vi supporterer på norsk, engelsk og dansk.

Les mere om virksomheten her

Ideén bak NordicDISC er at kunne levere personprofiler til skreddersydde formål – som salg, kundeservice, ledelse, team, samt andre områder.

Våre profiler tilpasses til det spesifikke formål, hvor innhold og design er brukerdefinert. Denne fleksibilitet betyr at du blandt annet kan få ditt eget layout og logo i NordicDISC rapporterne.

NordicDISC tar utgangspunkt i en internasjonal valideret DISC analyse, som er blitt brukt i mere enn 20 år i det internasjonale marked. På denne måte sikrer vi både validering samt en høy internasjonal standard.

NordicDISC leverer atferdsanalyser i høy standard til fornuftige priser. Vi sikrer lave omkostninger ved at utfyllelse og betaling foregår online, hvor du deretter får fremsendt instruksjoner og dine valgte rapporter.

Vi tilbyr online sertifisering i DISC, så du blir kledd bedre på til å arbeide med terminologien og gi tilbakemeldinger på rapporterne til medarbeidere og kandidater. Dette er ikke et krav, kun en anbefaling for å få maksimalt ut av informasjonene i rapporten.

Hvis du har et spesifikt behov, skriv til oss på info@nordicdisc.no.

kurt

Kurt Lausen – Adm. Direktør